regen - Reisverslag uit Colombo, Sri Lanka van Annelies Abayasinghe-Rolff - WaarBenJij.nu regen - Reisverslag uit Colombo, Sri Lanka van Annelies Abayasinghe-Rolff - WaarBenJij.nu

regen

Door: annelies

Blijf op de hoogte en volg Annelies

12 November 2010 | Sri Lanka, Colombo

Misschien hebben jullie het wel in de krant gelezen. We hebben eergisteren de zwaarste regenval in 24 uur gehad sinds 1992. In Colombo gingen ze met bootjes door de straten. Eerlijkheid gebied me te vertellen, dat ik er erg weinig van gemerkt heb. 's Avonds viel de satellietverbinding van de tv een paar keer weg, maar dat gebeurt wel vaker als het hard regent. Daarna heb ik heerlijk geslapen en constateerde de volgende ochtend dat de voordeurmat in de tuin lag te zwemmen. Gelukkig waren Cindy en Luigi net weer vertrokken na een vakantie van 2 weken. We hebben gezellige dagen met elkaar gehad.
Nu vertrek ik morgen voor 2 weken naar NL, Gio wordt dinsdag alweer 3!

• 12 November 2010 - 12:38

Luigi & Cindy:

Ik ben druk bezig met de foto's voor onze site!! Misschien kun je ze nog zien voor je naar NED gaat.

• 12 November 2010 - 17:05

Gré Van De Water:

Welkom in Nederland war het ook stormt en regent.
    Goede reis en veel plezier met de verjaardag van Gio op 16 november.

• 12 November 2010 - 17:24

Lenie:

Hoi Annelies,

Heel veel plezier in Nederland.

Groetjes Lenie

• 12 November 2010 - 17:35

Hennie Schmidt:

hallo annelies zien we je nog in de soestdijkstraat?ik hoor het nog wel van je. groetjes hennie

• 14 November 2010 - 15:29

Addy Hedwig:

hallo annelies, je bent nu al in NL en daar is ook veel regen. Dus je komt van de regen in de drup! Wat gaat het toch hard met de kleinkinderen. Marnix van Kim is 19 maanden en begin december verwacht ze haar tweede zoontje.
    Nog veel plezier in NL met de familie. groetjes.