Fotoruimte cadeau
Door: annelies
Blijf op de hoogte en volg Annelies
21 Maart 2010 | Sri Lanka, Colombo
Vandaar 3 foto's van ons huis, eentje met onze trots de bananenbomen in de achtertuin. Er hangen inmiddels alweer 3 grote kammen aan. Helaas zijn ze allemaal tegelijk rijp en eten wij niet meer dan 2 bananen per dag, dus wordt de hele straat altijd voorzien.
Verder een aantal foto's van mijn groep bij de salvation army en een moeder met haar baby die binnenkort voor adoptie gaat. We hebben een nieuwe lesruimte gekregen, ruimte is wel comfortabeler, maar de vorige was gezelliger. Afgelopen vrijdag zat ook mijn vriend de rat weer onder mijn kast die ik daar heb en ik ben zo bang voor ratten! Ten slotte een paar foto's van de kleintjes bij de slavation army. Dit zijn doorgaans kinderen waarvan de moeder in de gevangenis zit. Eentje vierde zijn 4de verjaardag.
21 Maart 2010 - 10:22
Wat ziet de tuin er mooi uit! Weer heel anders dan toen wij er waren en leuk ook de foto's van het Salvation Army. Is toch allemaal best zielig voor die kinderen!! -
21 Maart 2010 - 10:38
Gré:
Wat een gezellige tuin hebben jullie! De foto's van die moeder zijn voor ons een deja vue... Ook is de ruimte van het salvation army gebouw net zoiets als die van Nayagaganda (weeshuis) waar Aram vandaan komt) -
21 Maart 2010 - 10:38
21 Maart 2010 - 10:40
Sorry, ik zie dat ik 2x drukte, nieuwe laptop, moet nog even wennen.. -
21 Maart 2010 - 11:38
Lenie:
Voor ons is het ook heel herkenbaar. Theo en ik hebben de afgelopen jaren veel reizen gemaakt en hebben dan ook heel wat kindertehuizen mogen bezoeken. Goed om te weten dat jullie daar goed werk doen. Het is nog steeds een wens van on om nog een keer terug te gaan naar Sri Lanka dus wie weet.
Lieve groeten Lenie en Theo -
22 Maart 2010 - 19:18
Marianne:
n Fijn verslag en leuke foto's Annelies! Geweldig om je eigen bananen te kweken en te eten! Ik doe het wel met m'n bessen , bramen en appeltjes (ook leuk!) -
22 Maart 2010 - 21:20
Erna:
Leuke foto's
En wat een mooi terras.
Enne...wij kopen de bananen wel in de supermarkt, maar ja, verschil moet er zijn!
Groetjes