Bawa - Reisverslag uit Colombo, Sri Lanka van Annelies Abayasinghe-Rolff - WaarBenJij.nu Bawa - Reisverslag uit Colombo, Sri Lanka van Annelies Abayasinghe-Rolff - WaarBenJij.nu

Bawa

Door: annelies

Blijf op de hoogte en volg Annelies

09 September 2011 | Sri Lanka, Colombo

Met Madusha naar het huis van Bawa hier in Colombo geweest. Prachtig huis, met zoveel kunstwerken van zijn tijdgenoten. Het huis staat midden in Colombo, maar als je binnen bent hoor je niets meer van de geluiden van de grote stad.
Overal in het huis vind je vijvers met open ventilatie naar buiten. Helaas zit in de vijvers geen water meer ivm denque problemen. Nu kun je een aantal kamers huren voor bed and breakfast.
Verder een foto van Aruna druk bezig met de voorbereidingen voor alle parties. Daarover binnenkort meer.
Sorry voor net beantwoorden van email op het moment, we hebben het hartstikke druk

• 08 September 2011 - 16:06

Luigi & Cindy:

Wat is Aruna daar aan het doen? De top van een oliestandaard aan het poetsen? Wat een mooie trouwens daar op de voorgrond. Dat is toch niet die van jullie? Luigi net thuis en hem direct verteld van het nieuws en hij is het er ook mee eens om het zo te doen als jij zei! Wel een geruststelling dat het dus in elk geval niet afgewezen is. We hebben er echt enorm zin in!!!!

• 08 September 2011 - 20:02

Gré:

Mooie dingen, wij wisten niet dat er een huis van Bawa in Colombo is. Wij waren toen ergens anders, Aruna weet nog wel waar. Ook erg mooi.
    We hoorden net van Aram dat zijn collega erg genoten heeft van hun reis met Aruna!

• 09 September 2011 - 07:05

Rick Van Dam:

Hallo Annelies,

Lees elke keer weer je reisverslagen en vindt ze ontzettend interessant.
    Groetjes ook aan Aruna

• 14 September 2011 - 19:24

Marianne :

Hai Annelies,
    Prachtige foto's heb je weer gestuurd en door het verhaal heb ik weer wat meer geleerd van Sri Lanka! Fijn!
    Ik ben net terug uit Ierland. Daar was het ook interessant om alle bekende dingen te bekijken.Ja , het weer was weleens spelbreker: net als je hellder , zonnig weer nodig had om de prachtige kliffen te bekijken , regende het weer!
    Groetjes , ook aan Aruna.